Meteoroloji radyosu bas bas bağırıyor. Hava durumundan yeni rapor geldi

Meteoroloji radyosu bas bas bağırıyor. Hava durumundan yeni rapor geldi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz için yağış ve kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Fırtınanın sabah saatlerinde 50-75 km/sa hızda etkili olacağı belirtilirken Yağışların akşam saatlerinde Çorum ve Amasya, gece ve Pazar sabah saatlerinde Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz için yağış ve kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda “Doğu Karadeniz için yarın -09 Mayıs 2021- ilk saatlerden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde -50/75 km/sa- fırtına bekleniyor. Fırtınanın aynı gün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor” ifadeleri kullanıldı.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz bölümü ile Giresun çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde Çorum ve Amasya, gece ve Pazar sabah saatlerinde Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın gece saatlerinden itibaren Orta Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 31°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde batısı başta olmak üzere il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ARTVİN °C, 27°C

Parçalı bulutlu

SAMSUN °C, 24°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde, kuzey ve kuzeybatı yönlerden esecek kuvvetli rüzgarla (40-60 km/saat) birlikte yer yer etkili olması bekleniyor.

TRABZON °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren çok bulutlu