Meteoroloji'den bir uyarı daha!

Meteoroloji'den bir uyarı daha!
Doğu kesimlerde kar yağışı etkisini göstermeye devam ederken, Karadeniz ve batı bölgelerde sağanak yağmur gözlemlendi. Marmara Bölgesi'ne ve Ege'nin kuzey kısmında kar yağışı bekleniliyor.

Meteoroloji'den 16 Kasım il il gökyüzü sıcaklık verileri. Kurum tarafından alınan bilgilere göre sabah saatlerinde Batı Karadeniz, Güney Marmara, Ege Bölgesi'nin kuzey kısımlarında sabah saatlerinde karla karışık yağmur bekleniliyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğu kısımlarında kar yağışı gün boyu devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Kütahya, Kırşehir, Çankırı, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak çevreleri, gece saatlerinde Muğla ve Denizli çevreleri ile Antalya'nın batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, Akdeniz kıyılarında sağanak, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu,ilk saatlerde Bilecik çevreleri ile Doğu Akdeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı ve mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimler ile zamanla güneybatı kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, ilk saatlerde Bilecik çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın bölgenin batı kesiminde kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor.

BURSA °C, 10°C
Parçalı bulutlu, aralıklı yağmurlu

ISTANBUL °C, 12°C
Parçalı bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 9°C
Parçalı bulutlu

SAKARYA °C, 11°C
Parçalı bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı