MHP’de bir il daha karıştı

MHP’de bir il daha karıştı
Cumhur İttifakı’nın Ordu adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. MHP’li Alparslan Çalışkan partisinden istifa ederek, seçimlere Ulubey’den bağımsız aday olarak gireceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın, Ordu’nun Cumhur İttifakı adaylarını açıklamasının ardından, MHP’den bir istifa haberi daha geldi.

MHP tarafından, Ulubey Belediye Başkanı olarak açıklanan Alparslan Çalışkan, Cumhur İttifakı’nın İsa Türkcan’ı aday göstermesi nedeniyle partisinden istifa ettiğini, seçimlere bağımsız olarak gireceğini söyledi. Çalışkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“RESMİ AÇIKLAMAYI BEKLEDİM”

“Ulubey Belediyesi Başkan adaylığım ile ilgili gerekli açıklamayı zamanı gelince yapacağımı söylemiştim. Siyasi nezaket gereği Cumhurbaşkanımızın resmî açıklama yapmasını bekledim. Şu an itibariyle Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden istifa ederek Ulubey Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan adaylığımı açıklıyorum.“

MHP ULUBEY’DE ÜÇÜNCÜ PARTİ

2014 yerel seçimlerinde 7 bin 406 oy ile AKP, Ulubey’de birinci parti olarak çıkmıştı. CHP 5 bin 243 oy ile 2’inci, MHP ise 2 bin 310 oy alarak 3’üncü olmuştu.

İlgili Haberler