Kuntz, Portekiz maçında galibiyetin formülünü açıkladı

Kuntz, Portekiz maçında galibiyetin formülünü açıkladı
A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz karşısında aktif olacaklarını belirtti ve "Biraz şans. Aynı zamanda bütün oyuncuların iyi oynaması lazım" dedi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kunt, şu ifadeleri kullandı:

- Göreve geldikten sonra geleceğe yönelik neler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Portekiz karşısında sahada aktif olacağız. Rakibin oyunundan çok sizin ne yapacağınız önemli. Buna göre çalışıyoruz.

- Futbolda günlük düşünmek lazım, günlük performansa bakmak lazım. Biraz şans, aynı zamanda bütün oyuncuların iyi oynaması lazım. 

- Portekiz''in hocası Santos, 8 yıldır Portekiz''de görev yapıyor. Benim daha 8 ayım dolmadı. Ben de bunu yapmak isterim. Santos, takımın bu durumdan nasıl çıkacağını bilen deneyimli bir isim. Ben geçmişten çok bugüne bakmak istiyorum.

- Böylesine zorlu mücadelelere dayanabilen bir takım oluşturmak istiyorum. Büyük takımlara karşı mücadele edebilme potansiyeline sahip olduğumuza inanıyorum. 

- Ronaldo''dan bahsediyorsunuz ancak 11 oyuncu sahaya çıkacak. Hepsi iyi ve kaliteli. Sadece Ronaldo''ya karşı değil, 11 oyuncuya karşı mücadele edeceğiz.

- Portekiz''de 3 savunma oyuncusunun olmaması bizim için bir avantaj olarak görmüyorum. Portekiz''in yerine koyacağı oyuncuları belki de daha iyi oynayacak. Bu bir avantaj olarak görülemez.