Galatasaray'ın konuğu Altay

Galatasaray'ın konuğu Altay
Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Galatasaray ile Altay bu akşam karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son 3 maçı kazanamayan Sarı Kırmızılılar, yeni bir çıkış arayacak.

Süper Lig''de Galatasaray, 15. hafta karşılaşmasında Altay''ı konuk edecek. NEF Stadyumu''nda oynanacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Saat 19.00''da başlayacak mücadele beIN Sports 1''den naklen yayınlanacak.

GALATASARAY - ALTAY MUHTEMEL 11''LER:

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Halil, Kerem, Mohamed

Altay: Lis, Cebrail, İbrahim, Murat, Kazımcan, Poko, Zeki, Pinares, Kappel, Bamba, Rodriguez

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ:

Galatasaray''da Cicaldau, rahatsızlığı nedeniyle son anda kadrodan çıkarıldı. Rumen futbolcu, Altay karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı olan Arda ve Boey de kadroda yer alamayacak.

Konuk ekip Altay''da sakatlıkları devam eden İsveçli stoper Eric Bjönkander, kanat oyuncusu Eren Erdoğan ve kart cezalısı Khaly Thiam, mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı sona eren İranlı sol bek Mohammad Naderi’nin de kadroda yer almayacak.

ÜÇ İSİM SINIRDA

Galatasaray''da sarı kart ceza sınırında bulunan Taylan Antalyalı, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu, Altay maçında kart görmeleri durumunda gelecek haftadaki Sivasspor müsabakasında forma giyemeyecek.