Gökçek servet önerdi, Ozan Arif kabul etmedi!

Gökçek servet önerdi, Ozan Arif kabul etmedi!
İsmail Türüt, geçtiğimiz Çarşamba günü aramızdan ayrılan Ozan Arif'in, tek konser için 500 bin lira vermeye hazır olan Melih Gökçek'i, "Ben ülkücüyüm" diyerek geri çevirdiğini söyledi.

Geçen hafta çarşamba günü vefat eden ülkücü camianın önemli sanatçısı Ozan Arif'in, Ankara Büyükşehir eski Belediye Başkanı Melih Gökçek'in konser teklifini geri çevirdiği ortaya çıktı.

Ciddi Gazete’nin özel haberine göre, Gökçek'in tek konser için Ozan Arif'e 500 bin lira vermeye hazır olduğunu belirten İsmail Türüt, "Bir kızım var üstüne yeminle, 'Ben ülkücüyüm' diyerek Ozan Arif o parayı geri çevirdi" dedi.

“ANKARA’NIN EN BÜYÜK STADINDAN KONSER ERECEKTİ”

Son yıllarında Ozan Arif'in yanında olan ünlü sanatçı İsmail Türüt, Melih Gökçek'le yaşanan ilginç diyaloğu şöyle anlattı: “Zamanın birinde Ankara Belediye Başkanı AKP Melih Gökçek beni aradı. “İsmail Bey; Ozan Arif'le beni görüştürür müsün?” dedi. “Hayırdır Başkanım” dedim. O da bana, “Ona konser teklif edeceğim” dedi. Ben “Kabul etmez ama yine de bir sorayım” dedim. Aradım; “Ozanım, Melih Bey'i arayacakmışsın” dedim. Yanımda aradı. Melih Bey o zaman seçim yakın; durumu kritikti. Ozan'a iş teklif etti. Ankara'nın en büyük stadı olan 19 Mayıs Stadı'nda.”

İSMAİL TÜRÜT KIZININ ÜZERİNE YEMİN ETTİ

“Melih Bey, ‘Ozanım sana konser teklif ediyorum. Parayı sen belirle’ dedi. O da ‘Teşekkür ederim Başkanım. Ben ülkücüyüm. O yüzden bu teklifinizi kabul edemem’ dedi. ‘Eğer isteseydi’ dedi sonra Melih Bey bana, ‘O gün Ozan Arif'e 500 bin lira konser ücreti ödeyecektim’ dedi. Hani şu ülkücü geçinenler var ya; ‘para için konsere çıkmadı’ diyenler... Bir kızım var; üstüne yeminle, Ozan Arif o parayı geri çevirdi. Onun için davası ön plandaydı. Çok sıkıntılar çekmesine rağmen kabul etmedi.
 

İlgili Haberler