Motorola'nın katlanabilir telefonu Razr Lite'ın tasarımı belli oldu

Motorola'nın katlanabilir telefonu Razr Lite'ın tasarımı belli oldu
Bazı teknik özellikleri ortaya çıkan Motorola Razr Lite'ın render görüntüleri ortaya çıktı.

Motorola da yeni bir katlanabilir telefon ürettiğini geçtiğiniz günlerde açıklamış. Akıllı telefona dair bazı tenik özellikler ortaya çıkmıştı.

Motorola'ya yakın kaynaklardan sızdırılan bilgilere göre, şirket bu yıl iki farklı Razr modeli tanıtacak. Motorola Razr Plus ve Razr Lite modellerinin yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

MOTOROLA RAZR LİTE'IN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yeni modelin Snapdragon 7 Gen 1 işlemciyle piyasaya sürülmesi bekleniyor. Orta-üst segment cihazlarda kullanılan Snapdragon 7 Gen 1 işlemcide 1 adet 2.4GHz ARM Cortex-A710, 3 adet 2.36GHz ARM Cortex-A710 CPU ve 4 adet 1.8GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunuyor. İşlemcide grafik arabirimi olarak Qualcomm Adreno 662 mevcut. Qualcomm, 4nm teknolojisiyle ürettiği yeni işlemcisinde oyun performansına odaklandıklarını açıkladı.

Dış ekran, tasarımda dikkat çeken en önemli detay olarak karşımıza çıkıyor. Olways on Display özelliğine sahip olacağı tahmin edilen ekran, Galaxy Z Flip 4 modeline benzerliğiyle dikkat çekiyor.

İkili kamera dizilimiyle karşımıza çıkacak cihazda 48 Megapiksel ana kamera ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera kullanılacağı tahmin ediliyor. Öz çekim kamerası ile ilgili herhangi bir teknik detay bilinmiyor.

Yayınlanan raporda, sızdırılan tasarımın prototip için hazırlandığı belirtiliyor. Analistler, nihai üründe bazı değişiklikler ile karşılaşabileceğimizin altını çizdi.

Motorola Razr Plus’ın ise arka panelin üst yarısının neredeyse tamamını kaplayan geniş bir ikincil ekrana sahip olması bekleniyor. Amiral gemisi modelde Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yer verileceği tahmin ediliyor.

İŞTE MOTOROLA RAZR LİTE'IN RENDER GÖRÜNTÜSÜ

d.png