Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz

Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz
Motosiklet yarışında kendisini bilerek düşüren rakibini kum torbası atarak yere düşürdü. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medyada yayılan motosiklet kazası görüntüleri gündem oldu. Yarışta kendisini sıkıştırıp düşüren rakibine öyle bir hamle yaptı ki görenler şoke oldu. Yere düşen motosikletli ayağa kalkarak kendini düşüren rakibini dönüş yolunda yakaladı. Motosikletli akrobatik hareketler yaparak yere düşen adamı korkutmak istedi.

Bu sırada elinde kum torbası görülen yarışmacı kendisini düşüren rakibinin tekerliklerine torbayı fırlatarak düştü.

Sosyal medyaya düşen görüntü tıklanma rekoru kırdı. Görüntüler sosyal medyada, “Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz” olarak yorumlandı.

Görüntülerin nerede ve ne zaman çekildiği ise bilinmiyor. 

BENZER OLAY KOSTA RİKA''DA YAŞANDI

Öte yandan bir benzer olay da Kosta Rika''da yapılan bir motorsiklet yarışında yaşandı. Sam McEvoy , Marion Calvo ve Jorge Martinez''in yan yana yarışırken boğuştuğunu ve Martinez''in Kosta Rika Ulusal Motosiklet Şampiyonası''nda Calvo''nun makinesine tutunmak için bisikletini bıraktığını yarışta olanlar oldu.

Calvo sonunda motosikletini durdurdu ve yarış etraflarında devam ederken çift yumruk attı.

Guardian, olayın görüntülerini paylaştı :

Ceza, Uluslararası Motosiklet Federasyonu''nun Latin Amerika şubesi tarafından verildi. Calvo''nun motosikletinin Martinez''in motosikletiyle temas etmesiyle başlayan tartışma, rakibinin pistte dengesini kaybetmesine neden oldu. İki pilotun motosiklet üzerinde tutuştuğu kavga, izleyenleri şaşırttı.

İlgili Haberler