Mourinho, Inter’e dönüş yolunda iddiası

Mourinho, Inter’e dönüş yolunda iddiası
Manchester United ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mourinho için önemli bir iddia ortaya atıldı. Portekizli teknik adamın eski takımı Inter’e gideceği belirtiliyor.

Bu sezon Premier Lig'de şampiyonluk yarışının bir hayli dışında kalan Manchester United'da menajer Jose Mourinho, topun ağzındaki isim konumunda bulunuyor. Porkekizli teknik adamın eski takımı Inter’e geri döneceği iddia edildi.

Bugün ligin namağlup ekibi Liverpool'la deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı Şeytanlar'da Portekizli teknik adamın koltuğu ciddi anlamda sallanıyor.

Takımdaki oyuncuların güvenini de büyük oranda kaybettiği söylenen Mou'yla ilgili bugün Daily Express gazetesi bomba bir iddia ortaya attı.

Ada'nın yüksek tirajlı gazetesi, ünlü menajerle ilgili olarak yayımladığı özel haberde Mou'nun İtalya'ya geri dönüş yolunda olduğunu yazdı.

Haberde Serie A'da lider Juventus'un 14 puan gerisinde bulunan ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen Inter'in Luciano Spalletti ile yollarını ayıracağı belirtilirken Başkan Giuseppe Marotta'nın Mourinho'yu takımın başına getireceği ifade edildi.

Milano ekibinde 2008 ile 2010 yılları arasında görev yapan Mou, son sezonunda Serie A, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi zaferiyle tarihi bir üçlemeye imza atmıştı.