Mucize ot ağız yaralarına ve boğaz iltihaplarına böyle iyi geliyor

Mucize ot ağız yaralarına ve boğaz iltihaplarına böyle iyi geliyor
İnsanların korkulu rüyası olan ağız yaralarına ve boğaz iltihaplarına iyi gelen duvarfesleğeni otu dikkatlerden kaçmadı.

İnsanların gerek hasta olmadan önce gerekse sağlık sorunlarına çözümler için doğal besinlere yönelme süreci devam ediyor.

Ağız yaralarına ve boğaz iltihaplarına duvarfesleğeni otu çayı gargaraları iyi gelir. İdraryollan enfeksiyonlan (kum-taş, sistit, nefrit sancılan, üre azalması) kullanılır. Safrakesesi taşında fayda sağlar.

BOĞAZ İLTİHABI NEDİR?

Tıbbi olarak akut tonsillofarenjit olarak adlandırılan boğaz iltihabı, anatomik olarak geniz (nazofarenks) şeklinde tabir edilen bölgeden gırtlağa kadar (larenks) olan bölgenin çeşitli etkenler tarafından iltihabı reaksiyona maruz kalmasıdır. Bu bölge anatomik olarak bademcikleri (tonsiller) ve yutak bölgesini (orofarenksin de dahil olduğu tüm farenks) içerir.

İltihabı reaksiyona neden olan etkenler virüsler, bakteriler veya mantarlar gibi çeşitli mikroorganizmaların enfeksiyonları olabileceği gibi, bazı romatolojik ve immünolojik hastalıklar da olabilir.

DUVARFESLEĞENİ OTU NASIL KULLANILIR?

2 çay kaşığı taze veya kuru bitki 150 ml kaynar su ile haşlanır ve 10 dakika demlenip süzülür.

Hemoroid ve bereler için kullanılır.

Bitkinin sıkılarak çıkarılan suyu sürülür.

İlgili Haberler