Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı. Sahte gelin şoku

Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı. Sahte gelin şoku
Müge Anlı’ya katılan 25 yaşındaki Halil Kurt, üvey anneannesi aracılığıyla tanıştırıldığı kadın tarafından dolandırıldığını anlattı. Daha öncede başka bir sahte gelin tarafından dolandırıldığını söyleyen Kurt, herkesi şaşırttı.

Müge Anlı'nın ağzı açık kaldı. Sahte gelin şoku

Milliyet''in haberine göre,  Müge Anlı’ya katılan 25 yaşındaki Halil Kurt, üvey anneannesi aracılığıyla tanıştırıldığı kadın tarafından dolandırıldığını söyledi. Daha öncede başka bir sahte gelin tarafından dolandırıldığını dile getirince herkes şoke oldu. Halil toplamda 2 sahte geline 100 bin lirasını kaptırdı. Olayla ilgili anneannesini suçlayan genç adam bir şoku daha canlı yayına gelen telefonlarla yaşadı. Olayla ilgili sahte gelinin annesi olan kadının da dolandırıcı olduğu iddia edilince ortalık karıştı.

Yaşanan dolandırıcılık olayının ardından 25 yaşındaki Halil ve anne Emine Kurt soluğu Müge Anlı’da aldı. Olayla ilgili anneannesini suçlayan genç adam bir şoku daha canlı yayında yaşadı.

Gelen telefon bağlantıları ile birden çok kişinin üvey anneanne Özlem aracılığıyla tanıştırılıp dolandırıldıklarını söyledi.

AVM’DE ALTINLARLA KAÇTI

İlk denemesinde hüsrana uğrayan Halil, evlenme hayali kurduğu kadının 25 yaşında değil 39 yaşında olduğunu öğrendi. Evlendikleri günün ertesi AVM''ye giden çift burada oturmaya başladı.

Sahte gelin Halil Kurt’a yemek sipariş vermesini söyledi ve tuvalete gitti. Masaya dönmemesinden şüphelenen Halil, babasını aradı ve dolandırıldığını anladı. Neye uğradığını şaşıran genç adam ise soluğu polis merkezinde aldı.

TOPLAM 100 BİN LİRA KAPTIRMIŞ

Genç adamın daha önce de sahte gelinlere para kaptırdığı ortaya çıktı. Son denemesinde sahte geline 60 bin lira kaptıran Kurt''un 3 yıl önce de başından benzer bir olay geçtiği öğrenildi. Yıllar önce de evlilik hayali kuran genç adam o zaman da 40 bin lira dolandırılmış.

Sahte gelinlere toplam 100 bin lira kaptıran genç ise hala çektiği kredilerin taksitini ödemeye çalışıyor. Oğlunun evlendirmek isteyen anne ise bu yaşadıkları karşısında büyük şok yaşandı.

Müge Anlı canlı yayınına katılan anne ve oğlu yardım bekliyor. Sahte gelinlere 100 bin lira kaptıran Halil Kurt, hem parasını geri istiyor hem de kendisini dolandıran sahte gelinlerin ceza almasını istiyor. İki kez dolandırılan gencin hikayesi ise şaşkınlıkla karşılandı.

İki kez sahte gelinler tarafından dolandırılan Halil’in annesi gelin adayından hiç şüphelenmediğini belirterek, “ne istiyorsa aldık, yaptık” dedi.

Müge Anlı, yaşanan olayla ilgili konuşan üvey anneannen de işin içinde olabileceğinden şüphelendi.

Canlı yayında gelen telefon ile herkes şoke oldu. Üvey anneanne Özlem''in komşusu olduğunu belirten Yaşar Kaya adlı kişi de aynı yöntemle kendisinin de dolandırıldığını söyledi. Dolandıran kişinin sahte gelinini annesi olduğunu da sözlerine ekledi ve toplamda 40 bin lira dolandırıldığını belirtti.

‘DEDİKODULAR ÇIKTIĞI İÇİN KÖYDEN AYRILDIM’

Halil Kurt’tan bir iddia daha geldi. Sahte gelin ile annesinin dolandırıcı olduğunu iddia etmesi üzerine anne canlı yayına bağlandı. Sahte gelin Sema’nın annesi dolandırıcı olmadığını ''dedikodular çıktığı için köyden ayrıldım'' dedi.

Yaşar Kaya adlı kişi ile ilişkisi olduğu söylenen sahte gelinini annesinin 2 aydır dönmediğini ve bileziklerle gittiğini söyledi. Müge Anlı canlı yayında, “Anne ve kız aynı köyde iki ayrı adamla olması tesadüf mü’ sorusuna benim haberim yoktu cevabını verdi.

İlgili Haberler