Muğla'da katliam gibi kaza. Otomobil 5 kişiye mezar oldu

Muğla'da katliam gibi kaza. Otomobil 5 kişiye mezar oldu
Muğla'da akıllara durgunluk veren kaza yaşandı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, TIR ile bir otomobil çarpıştı. Demir yığınına dönenen otomobilin içinde bulunan 5 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu 5 kişinin cansız bedenleri araçtan çıkartıldı.

AA''nın haberine göre, Muğla''nın Seydikemer ilçesinde katliam gibi kaza yaşandı. Kaş-Fethiye sahil yolunun Eşen Mahallesi mevkisinde sürücüleri öğrenilemeyen 07 LH 035 plakalı otomobil ile GE 1827 AC plakalı TIR çarpıştı.

Dikkatsizlik ve kurallara uymamadan kaynaklanan kazada otomobilin içinde bulunan 5 kişi aldıkları darbe sonucu araçlarının içinde hayatını kaybetti.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve polis trafik ekipleri akın etti. İtfaiye ekipleri aldığı darbe sonucu büyük hasar oluşan araçtan 5 kişinin cesedini çıkartamadı.

Elektrikli makas diye tabir edilen aletle önce aracın kapılaranı ardından da kapı tarafındaki sütunları kesen itfaiye ekipleri cansız bedenleri teker teker araçtan çıkarttı.

5 kişinin cansız bedenleri ambulanslara konularak hastaneye kaldırıldı.  Jandarma ve polis trafik ekipleri kaza yerinde inceleme yaparak kazaya neden olan faktör ya da faktörleri araştırmaya başladı.