Muharrem İnce'den, Erdoğan'ın o sözlerine sert cevap!

Muharrem İnce'den, Erdoğan'ın o sözlerine sert cevap!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şişli ve Beşiktaş gibi yerlerdeki seçmen profilini eleştirmişti. CHP'li Muharrem İnce'den o sözlere cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin yerel seçimler için adaylarını açıkladığı grup toplantısında, "Çankaya, Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş'taki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesim" demişti.

CHP'li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı'nın bu sözlerine sosyal medya hesabından karşılık verdi.

İnce paylaşımında, "1100 odalı Saray’ında beyaz çay ve ejder meyveli smoothie içen, Saray’ın bahçesindeki hurmalar üşümesin diye ısıtma düzeneği kuran, millet ekonomik kriz ile boğuşurken 500 milyon dolarlık uçağa binen kişi söylüyor bunları"  ifadelerini kullandı.

İnce'nin paylaşımı şu şekilde:

screenshot_1-040.png

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

"Ana muhalefet partisi CHP tek parti döneminden beri hizmet ve projeden uzak bir anlayışla ülkemiz siyasetini zehirlemiştir. Belirli kesimlerin ideolojik fanatizmlerini istismar ederek kurdukları düzeni korumak gayeleridir. Bu nedenle CHP oyunu artırmak için teslim aldığı kesimlerin gözlerini açmasını engellemek için siyaset yapmaktadır. Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz.

Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşayan sağduyulu vatandaşlarımız bilir ki bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir."

İlgili Haberler