Muhteşem bir tatil için kiralık villa

Muhteşem bir tatil için kiralık villa
Keyifli bir tatil için günlük kiralık villa seçeneği, doğayla iç içe, lüks ve huzurlu bir tatil için doğru bir tercihtir. Türkiye’nin dört bir yanında yer alan günlük villalar, lüks özellikleri ile ilgi görmekte ve tercih edilmektedir.

Günlük kiralık villa seçerken kişi sayısı ve bulunduğu konuma göre fiyatlar farklılık göstermektedir. Kiralık villada tatil yapmak için bugunnereyegidelim.com sitesinden lüks villalara göz atabilirsiniz.

Huzurlu tatil yapmak isteyenler için Marmaris’te günlük en uygun kiralık villa fiyatı 2.597 TL – 1.138 TL arasında havuzlu lüks villalar bulmak mümkündür. Bu tarz villaların kişi kapasiteleri genellikle 8 adet olmaktadır.

-          Lüks villalar için taban fiyat 972 –  tavan fiyat 10.000 TL civarı ve genel olarak en az 7 gece konaklamalı villalardır.

-          Isıtmalı havuzlu villalar için taban fiyat-  712 TL – tavan fiyat- 10.000 TL civarında ve şömineli, 10 kişi kapasiteli villalardır.

-          Doğa manzaralı villalar için taban fiyat 592 TL- tavan fiyat- 29.094 TL olup jakuzili, deniz manzaralı 4 kişiden, 10 kişilik kapasiteye kadar çıkan fiyatlar ve en az 4 gecelik kiralama imkânlarıyla bugunnereyegideli.com ’da.

-          Deniz manzaralı villalar için taban fiyat 548 TL – tavan fiyat 24.000 TL olup havuzlu, deniz manzaralı, jakuzili seçenekleri ve 12 kişilik kapasiteye sahiptir.

-          Ekonomik villalar için taban fiyat 550 TL  -  tavan fiyat 2.250 TL olup havuzlu, jakuzili, doğa içinde seçenekleri ile en fazla 6 kişilik kapasiteye sahiptir.

-          Plaja yakın villalar için taban fiyat 548 TL ( en az 7 gece)  – tavan fiyat 29.000 TL olup deniz manzaralı havuzlu 16 kişi kapasiteye sahiptir.

-          Kapalı havuzlu villalar için taban fiyat 712 TL ( en az 5 gece) – tavan fiyat 10.000 TL olup 16 kişilik kapasiteye sahiptir.

İstanbul’a Yakın Kiralık Villalar

stressiz ve sakin bir ortamda tatil yapmak istiyorsanız ve uzak bir yer olsun istemiyorsanız İstanbul’a yakın çevrelerde kiralık villa bulmak mümkün. Ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin tercihi olan villa kiralama, sunduğu konfor ve lüks ile birçok kişinin tercihi haline gelmiştir. Kiralık villa fiyatları, İstanbul’a yakın bölgede yer alan şehirlerde günlük yada haftalık uygun fiyata villa bulmak mümkün.

İstanbul’a yakın villalar içinde denize sıfır konumda olan lüks tatil villalarının yanı sıra aile olarak çıkanlar için çocuk havuzlu villalar da bulunmaktadır. Deniz manzaralı tatil villaları bünyesinde, evcil hayvan kabul eden, jakuzili, kapalı havuz, açık havuzlu villalarda yer almaktadır.

İstanbul’a yakın bir yere gidelim denildiğinde akla ilk gelen yer Sapanca’dır. Sapanca da keyifli bir tatil geçirmek için çeşitli alternatifleriyle pek çok villa bulunmaktadır.  Bunlardan Country Mini Villa çok beğenilen içerisinde şömine ısıtmalı havuz bulunan villalardır. Ailenizle buraya gelip tatilinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.  Sapanca’da Summer Tinny House göl manzarasıyla huzur bulup havuzunda keyif yapabilirsiniz. 

İstanbul’dan Uzak Kiralık Villalar

İstanbul’un karmaşası ve yoğunluğunda uzaklaşmak için tatilde en doğru adres Ege ve Akdeniz bölgesinde villa kiralama seçenekleridir. Bahar ayının gelişi ve havaların daha da ısınmasıyla beraber tatilinizi sıcak iklime sahip bölgelerde yapmayı planlayabilirsiniz. Kalkan Antalya, Kalkan villaları ile ün salmış, harika denizi ve kusursuz hizmetiyle oldukça popülerdir. Deniz manzaralı, doğa manzaralı, havuzlu jakuzili ve daha çok seçenekleriyle Kalkan villaları lüks ve konforludur. Ege ve Akdeniz rotaları Marmaris, Fethiye, Bodrum, Alaçatı, Kaş gibi yerler tercih edilen ve kiralık villa fiyatları açısından çok memnun kalınan yerlerdendir.

Uygun Fiyatlı Kiralık Villalar İçin bugünnereyegidelim.com

Popüler olduğu günden beri sağladığı kalite ve güven sayesinde bugünnereyegidelim.com ailesi pek çok kişi tarafından vazgeçilmez bir tatil platformu olmuştur. Yarattığı konfor kalite ve ihtiyaç duyulan hizmeti anında sunması ile kiralık villa düşüncesinde olan insanların ilk girdiği adres olmuştur. Üstelik bugünnereyegidelim.com sitesi trend olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ve insanlara kattıkıları yeni bilgileri harika villalar ve tatil yerleriyle herkesi kendine hayran bırakmıştır. Bugünnereyegidelim.com sitesi ihtiyaç duyduğunu ve dilediğiniz tüm villa çeşitleri ve sağladığı güven ile ile size sınırsız imkan sağlıyor.