Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl? Mustafa Cengiz kimdir?

Mustafa Cengiz'in sağlık durumu nasıl? Mustafa Cengiz kimdir?
Galatasaray’ın eski başkanlarından Mustafa Cengiz’in beyninde tümöre rastlandı. Uzunca bir süredir rahatsızlığı bulunan Cengiz’in sağlık durumu endişe yarattı. Peki, Mustafa Cengiz’in sağlık durumu nasıl?

Galatasaray’ın eski başkanlarından birisi olan Mustafa Cengiz’in beyninde tümöre rastlandığı belirtildi. Yusuf Günay ise son olarak Mustafa Cengiz''in basın toplantısının hastaneye kaldırılması nedeniyle iptal edildiğini duyurmuştu.

Son alınan bilgilere göre ise Mustafa Cengiz''in beyninde yeniden tümöre rastlandığı ve eski başkanın daha önce de aynı rahatsızlıkla uğraştığı, ameliyatla tümörün temizlendiği biliniyor.

Cengiz’in bugün saat 16.00’da radyoterapi tedavisine başlayacak.

Mustafa Cengiz Kimdir?

25 Aralık 1949 tarihinde Gaziantep’in Nizip ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Cengiz, 20 Ocak 2018 tarihinde sarı kırmızılıların 37. başkanı oldu. Seçime girildiği sırada mevcut başkan Dursun Aydın Özbek 1623 oy alırken Mustafa Cengiz 1703 oy ile Galatasaray Spor Kulübü’nün başkanı olmuştu.

26 Mayıs 2018 tarihinde Galatasaray Lisesi’nde yapılmış olan olağanüstü seçimli genel seçimde Mustafa Cengiz yeniden başkan seçilmişti. Hayat Cengiz ile evli olan Mustafa Cengiz’in Serkan Cengiz adında bir oğlu vardır.