NBA'de Miami Heat bencinde büyük gerginlik

NBA'de Miami Heat bencinde büyük gerginlik
NBA'de Golden State Warriors'un deplasmanda Miami Heat'i 118-104 mağlup ettiği maç sırasında sinirler gerildi.

American Airlines Arena''da oynanan karşılaşmada 3 önemli yıldızı Stephen Curry, Klay Thompson ve Draymond Green''den yoksun Golden State Warriors karşısında farklı geriye düşülmesi Doğu Konferansı lideri Miami Heat''te sinirlerin gerilmesine neden oldu. Alınan molada takımın yıldızı Jimmy Butler ile takımın emektar ismi Udonis Heslam arasında gerginlik yaşanırken tartışmaya koç Eric Spoelstra da dahil oldu.

TAKTİK TAHTASINI YERE FIRLATTI

Golden State Warriors, üçüncü çeyreğe 19-0''lık seriyle başlayınca Miami Heat koçu Eric Spoelstra mola aldı. Udonis Heslam ile Jimmy Butler arasında sözlü olarak başlayan tartışma iki oyuncunun birbirlerinin üzerine yürümesiyle devam etti. İki basketbolcunun birbirine girmesini araya giren takım arkadaşları engellerken, Koç Spoelstra, iki oyuncunun tartışması sırasında elindeki taktik tahtasını yere fırlattı ve bir süre Butler ile sert bir tartışma içerisine girdi.

SOYUNMA ODASINDA GERGİNLİK SÜRDÜ

Molanın bittiğini işaret eden sirene rağmen Batler ile Spoelstra''nın tartışması bir süre daha devam etti. Karşılaşmadan 118-104 konuk ekip Warriors galibiyetle ayrılırken, Heat soyunma odasında da hararetli tartışmaların yaşandığı bildirildi. Maçtan sonra Miami''nin röportajlar için soyunma odasından çıkması yaklaşık 35 dakika sürdü, bu sürenin normalden yaklaşık üç kat daha uzun olduğu ifade edildi.

POOLE''DAN 30 SAYI

Warriors''ta Jordan Poole 30 sayı, 9 asist ve 4 ribauntla galibiyette başrolü oynarken; Andrew Wiggins, Jonathan Kuminga ve Damion Lee ise 22''şer sayıyla Poole''a eşlik etti.

Heat''te ise Kyle Lowry''nin 26 sayı 9 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Bam Adebayo''un 25 sayı 9 ribaunt ve Jimmy Butler''ın 25 sayılı ile maçı tamamladı.