Erbakan vefatının yıldönümünde anılıyor

Erbakan vefatının yıldönümünde anılıyor
Milli Görüş hareketinin kurucusu, Türk siyasi tarihinde bir dönemin önemli simalarından 54. Refahyol hükümetinin Başbakanı Necmettin Erbakan, ölümünün 10. yıldönümünde Ayasofya Cami’nde düzenlenen anma programıyla anıldı.

Milli Görüş hareketinin kurucu lideri ve Türk siyasetinin merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan''ın vefatının üzerinden 10 yıl geçti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve Necmettin Erbakan''ın oğlu Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen ve dün akşam namazı sonrası başlayan programın açılışında yaptığı konuşmasında, anmayı hazırlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

PROGRAMA MECLİS BAŞKANI MUSTAFA ŞENTOP DA KATILDI

Programa katılan TBMM Başkanı Mustafa Şentop da bir süre Fatih Erbakan ve camideki görevli imam hatiplerle sohbet etti.

Yatsı namazı sonrası sona eren programa Erbakan''ın ailesi, sevenleri, parti ve vakıf üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

SAADET PARTİ DE NECMETTİN ERBAKAN İÇİN PROGRAM DÜZENLEYECEK

Kovid-19 salgını nedeniyle sadece davetlilerin katılacağı programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere siyasi partilerin liderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri özel olarak davet edildi. Program Saadet Partisi sosyal medya hesapları, TV5, Kanal 42 başta olmak üzere ulusal ve yerel televizyon kanallarından canlı yayınlanacak.

ÇEVRİM İÇİ KATILIMCILARA DİJİTAL BİLET VERİLECEK

Programda Erbakan Haftası 2021 temasını anlatan bir sinevizyon gösterimi ve arşivlerden bugüne dek gün yüzüne çıkmamış videolar izleyicilerle buluşacak. Hazırlanan özel “Erbakan Pul Koleksiyonu”nun katılımcılara hediye edileceği anma gecesinde ayrıca dijital bir pul sergisi de yapılacak. Çevrim içi katılımcılara özel olarak tasarlanmış dijital bilet çalışması da, programdan 24 saat önce erbakanhaftasi.com adresinden aktif edilecek.