Neslihan Atagül Aşkın Tarifine Noktayı Koyuyor! Eşinin Öpüşme Sahnelerine Veto! İşte Kadir Doğulu Yanıtı

Neslihan Atagül Aşkın Tarifine Noktayı Koyuyor! Eşinin Öpüşme Sahnelerine Veto! İşte Kadir Doğulu Yanıtı
Aşkın Tarifi dizisinde eşi Kadir Doğulu’nun partneri Serra Arıtürk ile dudak dudağa görüntüleri sonrasında suskunluğunu bozan ve buna tepki gösteren Neslihan Atagül, son gelişmeler sonrasında bazı açıklamalarda bulundu.

Aşkın Tarifi dizisi güzel oyuncu Neslihan Atagül’ün sessiz kalmasına engel olmadı. Daha öncesinde Sefirin Kızı dizisinde Nare karakterine hayat verirken geçirdiği bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkmak zorunda kalan Atagül kendisini dinlenmeye almıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile büyük ilgi toplayan Aşkın Tarifi dizisinde eşi Kadir Doğulu ile partneri Serra Artürk arasındaki yakınlaşma sonrasında Atagül, suskunluğunu bozarak kısa demeçler vermekten geri kalmadı.

 

Son olarak Nişantaşı’nda görüntülenen Neslihan Atagül, eşi ile partnerinin samimi videosunu gayet normal karşıladığını belirterek, “Sağlık durumun oldukça iyiye gidiyor. Yemek düzenime ve normal hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum. Sporumu da yapmaya başladım. Kendimi bu aralar pek fazla yormuyorum.” dedi.

Atagül setlere ne zaman geri döneceği konusunda ise “Şu anda dinleniyorum. Birkaç yerden teklif aldım ancak değerlendirme aşamasında olacağım. Şu anlık bir projede yer almak gibi bir düşüncem yok. Ciddi bir sağlık durumu yaşadım. Tam olarak geçmeden sahnelere geri dönmeyeceğim.” dedi.

Orman yangınlarına da duyarsız kalmayan Atagül, “Hepimiz oldukça üzgünüz. Sanırım kökten bir değişiklik gerekiyor. Bireysel olarak neler yapabileceğimizi ele almamız lazım.” diyerek sohbeti sonlandırdı.