Lucifer’ın final sezonundan fragman yayınlandı

Lucifer’ın final sezonundan fragman yayınlandı
Netflix'in sevilen fantastik dizisi Lucifer, 6. sezonuyla final yapacak. Heyecanla beklenen final sezonunun fragmanı yayınlandı

Shift Delete''te yer alan habere göre, Netflix’in en sevilen dizilerinden olan Lucifer, hayranlarına veda etmeye hazırlanıyor. Popüler dizinin son sezon fragmanı için gün geldi. Pandemi nedeniyle hayranlar, 6.sezona geç kavuşacak olsalar da nihayet finale kavuşacaklar. Hayranların beş sezondur devam eden bu dizinin sonuna karşı beklentisi yüksekken yayınlanan fragman heyecanları ikiye katlayacak gibi duruyor.


LUCİFER FİNAL SEZONUYLA KARŞIMIZDA
Netflix’in fantastik aşk olarak da nitelendirebileceğimiz dizisinden son sezon beklentileri yüksek. Fragman yorumlarına baktığımız zaman insanlar dizinin bugüne kadar göstermediği şok edici etkiyi nihayet göstereceğini söylüyor. Lucifer’da şu ana kadar nefes tutturan birçok sahne gördük, son sezonda bu olayların artık geri dönülemez şekilde finale ermesini bekliyoruz.


Yayınlanan Türkçe altyazılı fragman 2 dakika 32 saniye uzunluğunda ve kapak resminin bir kez daha vurguladığı üzere Lucifer ile Dedektif’in macerasına yoğunlaşılacağını anlıyoruz. Zaten ikilinin birinci sezondan beri süren ve hikayenin ana konusu haline gelen Lucifer ve Chloe ikilisi, final sezonda bir şekilde sona ermek zorunda.

İlk 4 sezonu FOX’un elinden geçen dizi, 5. sezon ile birlikte Netflix’in mutfağından çıkmaya başlamıştı. Dizinin Netflix’e gelmesiyle bölümler tek bir seferde yüklenmeye başladı. Yani dizinin final sezonu yayınlanınca art arda tüm bölümleri izleyebileceksiniz.