Netflix'te bu haftanın en çok izlenenleri açıklandı. İşte o liste...

Netflix'te bu haftanın en çok izlenenleri açıklandı. İşte o liste...
16-22 Mayıs tarihlerinde Netflix'in en çok izlenen yapımları belli oldu. Zirveyi The Lincoln Lawyer: 1. sezon alırken, ikinci sırada Ozark: 4. sezon onu takip etti. Üçüncü sırada ise The Boss Baby: Back in the Crib: 1. sezon yer aldı.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen yapımları belli oldu. Netflix yeni bir TOP 10 yayınladı. İşte listede yer alan yapımlar ve sıralamaları...


ShiftDelete''den alınan bilgilere göre; Netflix tarafından paylaşılan listenin birinci sırasında 108 milyon 90 bin izlenme saatiyle The Lincoln Lawyer’ın 1. sezonu yer alıyor. Bu yapım aynı zamanda geçtiğimiz haftanın listesine de girmeyi başarmıştı. Hemen ardında ise 31 milyon 400 bin izlenme saatiyle Ozark‘ın 4. sezonu bulunuyor. Yeni sezon ile birlikte popülerliğini tekrar kazanan bu dizi tam 11 haftadır Top10’e giriyor.

Listenin 3. üçüncü sırasında ise bu hafta aramıza katılan ve 16 milyon 520 bin izlenme saatine sahip olan The Boss Baby: Back in the Crib‘in 1. sezonu bulunuyor. Bunu takiben yine yeni sezonuyla parlayan ve 15 milyon 440 bin izlenme saatine sahip olan The Circle‘ın 4. sezonu yer alıyor.

İlgili Haberler