Nicolas Aujla kimdir, Nicolas Aujula nerede yaşıyor. Nicolas Aujla kaç yaşında

Nicolas Aujla kimdir, Nicolas Aujula nerede yaşıyor. Nicolas Aujla kaç yaşında
Dünyayı bir virüsün ele geçireceğini önceden bilen kahin Nicolas Aujla, şimdi de bitiş tarihi verdi. Dikkatleri üzerine çeken kahin Nicolas Aujla internetten araştırılmaya başlandı. Nicolas Aujla kimdi?, Nicolas Aujula nerede yaşıyor? İşte detaylar...

NİCOLAS AUJLA KİMDİR?
Nicolas Aujla kendisini önceki hayatında bir uzaylı olduğunu iddia ediyor. İngiliz psişik Nicolas Aujula, 2019 pek çok kehanette bulunmuş ve bu kehanetleri doğru çıkmıştı. İngiltere''de yaşayan 33 yaşındaki Nicolas Aujula, geçmiş yaşam retrospektif terapisti, hipnoz uzmanı ve astrologdur.
Suriye krizini ve diğer dünyadaki olayları doğru bir şekilde tahmin eden bir İngiliz psişik olan 2019 için bir tahmin yayınladı
2019 yılında bulunduğu tüm dünya "Dünyaca ünlü bir kilise yanacak" kehanetiyle ismini duymuştu. Fransa''nın başkenti Paris''teki ünlü Notre Dame Katedrali''nin yanmasıyla gözler Aujula''ya çevrilmişti.
34 yaşındaki kahin, Çin ve Küba''daki depremleri, Londra''daki taksici protestolarını ve Justin adlı kamuya mal olmuş bir kişinin (Justin Trudeau, Kanada Başbakanı) içinde bulunduğu skandalı bilmişti.