Nuh Naci Yazgan Üniversitesi personel alacak

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi personel alacak
Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Öğretim Üyesi 1 akademik personel alacak.

Resmi Gazete’de yer alan bilgilere göre, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 1 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 24 mart 2022 olarak açıklandı.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.” Denildi.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracakların, bir dilekçenin ekinde, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi, nüfus cüzdanının tasdikli fotokopisi, askerlik belgesi, adli sicil belgesi, iki adet fotoğraf, özgeçmiş (YÖK formatlı), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ilgili dekanlığa teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. internet üzerinden başvurular kabul edilmez.