O çalışan işten kovuldu

O çalışan işten kovuldu
Sosyal medya hesabı üzerinden Kenan Işık'ın öldüğünü ilan eden Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar özür diledi. Paylaşımın kendisi tarafından yapılmadığını belirten Hazinedar, sosyal medya çalışını işten kovdu.

Sunucu Kenan Işık'ın ölümü ile ilgili ölüm 'tweet'i yalanlandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümünün asılsız olduğunu öğrendiğini, Işık'ın ölümünü paylaşan sosyal medya danışmanı hakkında işlem yapıldığını açıkladı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Kenan Işık'ın ölümü ile ilgili Twitter'dan saat 02.10'da yaptığı paylaşımda "Değerli tiyatro sanatçımız Kenan Işık'ı kaybettik. Onu daima gülen yüzüyle anımsayacağım. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra Işık'ın ölmediği beyanları sosyal medyaya yansıdı. 

HAZNEDAR: GEREKEN İŞLEM YAPILDI

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise Twitter'dan bir açıklama yaparak duruma açıklık getirdi. Hazinedar, yurt dışında bulunduğunu ve tweet'in sosyal medya danışmanı tarafından atıldığını açıkladı ve danışmanın işten çıkarıldığını duyurdu.

hazinedar.jpg