Oğan: Yüreğiniz yetiyorsa bu dediklerime de dava açın!

Oğan: Yüreğiniz yetiyorsa bu dediklerime de dava açın!
Oğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın şikayeti üzerine hakkında açılan dava ile ilgili sert konuştu.

Sinan Oğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın şikayeti üzerine hakkında açılan dava ile ilgili açıklamalarda bulundu. MHP’nin kongresine verilen yürütmeyi durdurma kararına da değinen Oğan, “MHP kongresinde yürütmeyi durdurma kararı bir yıl oldu daha sonuçlanmadı? Bu durumdan hiç utanmıyor musun Adalet Bakanı Bozdağ?” dedi.

MHP DAVASI NE DURUMDA, 1 YIL OLDU

“Adalet Bakanı Bozdağ'ın bize yönelik şikayetine jet hızıyla dava açtan savcılar, hakimler MHP kongre davası 1 yıl oldu daha adım atamadılar!” diyen Oğan, “Adalet Bakanı Bozdağ'ın şikayetini emir telakki edip hemen dava açan savcı yüreğin yetiyorsa bizim şikayetlerimizi de aynı hızla sonuçlandır. Adalet Bakanı Bozdağ senin işin savcılara talimat vermek değil adaleti sağlamaktır. Sende de o yürek varsa çık açıkla! MHP davası ne durumda.  MHP kongresinde yürütmeyi durdurma kararı bir yıl oldu daha sonuçlanmadı? Bu durumdan hiç utanmıyor musun Adalet Bakanı Bozdağ?” ifadelerini kullandı.

ÇIK DE Kİ BAKAN OLDUĞU İÇİN HİÇBİR KAYIRMA YOK

“Adalet Bakanı Bozdağ'ın şikayetine bakan Savcı seni açıklama yapmaya davet ediyorum. Çık de ki, bütün şikayetlere aynı hızla dava açıyorum!” diyerek hakkında dava açan Savcı’ya yüklenen Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Çık de ki, davacı Adalet Bakanı olduğu için hiçbir kayırma yok bütün davalara aynı hızla bakıyorum diyebilir misin? Var mı o yürek savcı bey. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı da, ondan talimat alarak jet hızıyla dava açan savcıyı da buradan adaleti eşit dağıtmamakta suçluyorum... Haydi, hodri meydan yetiyorsa yüreğiniz bu dediklerime de dava açın da mahkemede size yaptığınız adaletsizlikleri bir bir sayayım!

ERDOĞAN’A YOL, SU, ELEKTRİK OLARAK DÖNECEK

Yazıklar olsun size, ülkenin adaletini önce FETÖ denen haşne teslim ettiniz, sonra da iktidarın oyuncağı haline getirirsiniz... Sen böyle devam et Bekir Bozdağ bu yaptıkların 2019 başkanlık seçimlerinde adayınız Erdoğan'a "yol, su, elektrik" olarak geri dönecektir!"

İlgili Haberler