3 yıl önce öğrencisi tarafından öldürülen Ceren Damar'ın babasını mesajı yürekleri dağladı

3 yıl önce öğrencisi tarafından öldürülen Ceren Damar'ın babasını mesajı yürekleri dağladı
Öğrencisi tarafından 3 yıl önce vahşice öldürülen araştırma görevlisi Ceren Damar'ın babası Mustafa Demir'in sosyal medyada yaptığı paylaşım yürekleri dağladı.

Çankaya Üniversitesi''nde araştırma görevlisi olan Ceren Damar Şenel, 2 Ocak 2019''da odasında vahşi bir cinayete kurban gitmişti. Damar, sınavda kopya çekerken yakaladığı öğrencisi Hasan İsmail Hikmet tarafından tabancayla vurulup, bıçaklanarak öldürülmüştü. Hikmet, Ankara 33''üncü Ağır Ceza Mahkemesi''nde yargılandığı davada, ''Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmek'' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Cezada indirime gitmeyen mahkeme ayrıca sanığa, ''Ruhsatsız silah taşımak'' ve ''Silahla tehdit'' suçlarından da 3 yıl hapis cezası verdi.

VERİLEN CEZAYI YARGITAY ONADI

Yargıtay, sanık Hikmet''e verilen mahkûmiyet hükmünün usul ve esas yönünden hukuka aykırılığının bulunmadığı, yargılama aşamasında eksiklik olmadığı ve ispat bakımından değerlendirmenin yerinde olduğu vurgulandı.

Sanık ve avukatlarının temyiz başvurusunu esastan reddeden daire, geçtiğimiz günlerde yerel mahkemenin kararını onadı.

CEREN DAMAR''IN BABASINDAN KAHREDEN MESAJ

Ceren Damar''ın babası Mustafa Damar''ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı.

Yavrusunun beyaz gelinlikli fotoğrafını paylaşan Damar, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün tam 3 yıl oldu. Gülüşüne kurban olduğum, gelinlikle uğurlayıp 3 ay sonra kanlı kefenle kara toprağa verdiğim Cerenim! Emeğim, umudum, her şeyim! Sözlere sığar mı sana diyeceklerim? Çok özledim... 02.01.2019"

İlgili Haberler