Orhan Uğuroğlu ailelerin artık alamayacağı ürünü açıkladı. Çocuklara bunu yapmayacaktınız işte şimdi siz kaybettiniz

Orhan Uğuroğlu ailelerin artık alamayacağı ürünü açıkladı. Çocuklara bunu yapmayacaktınız işte şimdi siz kaybettiniz
Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, gazeteci Murat Çelik'in paylaşımını alıntılayarak çikolataya gelen zammı eleştirdi. Uğuroğlu, "Yapma anne babaların çocuklarına satın alamayacakları çikolata konusunu gündeme getirme" ifadelerini kullandı.

Döviz kurundaki artış gıda fiyatlarına art arda zamların gelmesine sebep oldu. Ekmek, yağ, şeker, un, süt, yumurta gibi temel gıdaları vatandaşlar alamayacak duruma geldi. Öte yandan, kısa süre önce ETİ ve Ülker çikolata ve bisküvilere zam getirmişti. 13 Aralık 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Şölen Çikolata''nın ürünlerine de yüzde 18 ile yüzde 61 arasında değişen oranlarda zam geleceği söylenmişti.

Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu, gazeteci Murat Çelik’in çikolata fiyatlarına zam geldiğini belirttiği paylaşımını alıntılayarak dikkat çeken bir mesaj yayımladı.

Murat Çelik sosyal medya paylaşımında, “Ankara''da bir pastanedeyim. 2 buçuk kiloluk çikolata bloğuna kuvertür deniyormuş sektörde. O kuvertür Haziran ayında KDV dahil 121 TL''miş. Şu an 297 TL.” ifadelerini kullandı.

"ÇİKOLATA KONUSUNU GÜNDEME GETİRME"

Uğuroğlu, Çelik’in paylaşımını alıntılayarak şu açıklamada bulundu:

“Millet ekmek fiyatlarının patladığından örnek veriyor sevgili Murat Çelik @muratceliktv Nereden çıktı şimdi çikolata fiyatı... Yapma anne babaların çocuklarına satın alamayacakları çikolata konusunu gündeme getirme, Çocukları da imrendirme... Çikolata acıdır zaten yenmez...”

İlgili Haberler