6 muhalefet liderinin buluşması gündemdeyken Orhan Uğuroğlu AKP ve MHP'ye şiir yazdı

6 muhalefet liderinin buluşması gündemdeyken Orhan Uğuroğlu AKP ve  MHP'ye şiir yazdı
Altı liderin buluşması öncesi gazeteci Orhan Uğuroğlu, AKP ve MHP ile ilgili bir şiir yazdı.

Altı muhalefet partisi; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal 1.5 ayın ardından bugün ikinci kez buluşacak. DEVA Partisi Genel Merkezi’nde yapılması planlanan çalışma yemeğinde, liderler 19.30''da bir araya gelecek. Masada 3 konunun yer alması bekleniyor. 2. Liderler Buluşması''na ev sahipliği yapacak olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan görüşme öncesi 5 genel başkanı ayrı ayrı ziyaret ederek toplantının gündemine dair görüş alıverişinde bulundu. Edinilen bilgiye göre Babacan’ın sunduğu taslak gündemde “Parlamenter sisteme geçiş sürecinin yol haritası”, “Olası bir ittifakın ilke ve değerleri ne olmalı?” ve “Seçim sonrası uygulanacak politikalar kapsamında ele alınacak tematik konular ne olmalı?” başlıkları yer alacak.

"ERDOĞAN İKTİDARI SON BULACAK"

Bu buluşmanın gerçekleşmesine az bir süre kalmışken, Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu''ndan konu ile alakalı resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan bir paylaşım geldi.

Uğuroğlu, tek adam rejiminin son bulacağının üstünü çizerken, "19.30''da 6 lider demokrasi yolunda yeni bir adım daha atıyor. Hedef; Güçlendirilmiş Parlamenter Rejim. AKP ve MHP''nin seçim kumpası mı? İşte yanıtım;

Kar, bora, fırtına sükûn bulacak
Toplarıyla tanklarıyla gelseler dahi;
Tek Adam Rejimi son bulacak
Erdoğan iktidarı son bulacak" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:


 

İlgili Haberler