ÖSYM 6 sözleşmeli personel alacak

ÖSYM 6 sözleşmeli personel alacak
Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, ÖSYM KPSS ve ikamet şartı olmaksızın 6 personel alacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız 6 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı istenmiyor.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Sınav Başvuru Formunu bilgisayar ortamında eksiksiz olarak doldurup fotoğraf yapıştırdıktan sonra, formun çıktısını imzalamak suretiyle istenen belgelerle birlikte Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/Ankara adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Başkanlığına ulaşacak şekilde posta ile yapacaklar.

ÖSYM HANGİ UNVANDA KAÇ KİŞİ ALIYOR

1 Bilgisayar Ağları Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, 1 .Net Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Java Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Java Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 Sistem Uzmanı alınacak.

PERSONEL ALIMINDA ARANAN ORTAK BAŞVURU NİTELİKLERİ

657 sayılı kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden Lisans mezunu olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, İyi derecede yazılı / sözlü İngilizce bilmek, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

Adayların değerlendirmesinde KPSS puanının %70’i, YDS sınavının %30 esas alınacaktır. KPSS puanı olmayan adayların puanı 70, YDS puanı olmayan adayların puanı 0 olarak değerlendirilecek.