Ozan Tufan adım adım Beşiktaş'a

Ozan Tufan adım adım Beşiktaş'a
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan 27 yaşındaki Ozan Tufan'ın Beşiktaş ile prensipte anlaştığı iddia edildi. Ayrıca Ozan'ın Beşiktaş için Galatasaray'dan gelen teklifi de reddettiği belirtildi.

Fenerbahçe''de 2-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından Mesut Özil ile birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Ozan Tufan hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe''de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan''ın, adım adım Beşiktaş''a yaklaşıyor.

Galatasaray''dan gelen teklifi reddetti

Galatasaray''ın da transfer listesinde olduğu ifade edilen yıldız futbolcunun, sarı-kırmızılılardan gelen teklife, Beşiktaş''ta oynamak istediğini belirterek olumsuz yanıt verdiği iddia edildi.

Beşiktaş ile prensipte anlaştı

Beşiktaş''ın Ozan Tufan ile yaptığı ilk görüşmede 27 yaşındaki milli futbolcu ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Watford''un durumu büyük rol oynayacak

Milli oyuncunun kendisiyle transfer görüşmesi yapmak isteyen diğer kulüplere ise "Şu anda F.Bahçe''nin oyuncusuyum, Watford''un durumuna göre gelecek sezon hangi takımda oynayacağım netleşecek" yanıtını verdiği öğrenildi.

Siyah- beyazlıların transfer listesinin ilk sırasındaki isimlerden biri olan Ozan''ın, küme düşme ihtimali çok yüksek olan Watford''un ardından F.Bahçe''ye geri döneceği ve sarı-lacivertlilerle yapılacak görüşmelerin ardından Beşiktaş''a transferin netleşeceği belirtildi.

Ozan''ın bu sezonki Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 9 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda gol ya da asist yapma başarısı gösteremedi.