Özcan Yeniçeri DEVA Partili Şahin'i fena yakaladı

Özcan Yeniçeri DEVA Partili Şahin'i fena yakaladı
Eski MHP Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı İdris Şahin arasında canlı yayında gerginlik yaşandı. İşte ayrıntılar...

TELE1’de yayınlanan Mercek programında eski MHP Milletvekili Prof. Dr. Özcan Yeniçeri ile DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı İdris Şahin arasında gerginlik yaşandı. Şahin’in eski AKP milletvekili olduğunu hatırlatan Yeniçeri, “Bugün geldiğimiz yeri sayın Şahin’e sormak lazım” dedi. İdris Şahin ise bu sözler üzerine “Biz o günkü şartlarda kendisiyle çok mücadele ettik. Ancak Kendisinin partisi 2015’den bu yana bu kötü yönetimin en büyük destekçisi” şeklinde konuştu.

TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu Mercek programında yaşanan gerginlik dikkat çekti. Yönetimin ekonomi politikalarının değerlendirildiği sırada eski MHP Milletvekili Özcan Yeniçeri ile DEVA Partili İdris Şahin arasında tartışma çıktı. Yeniçeri, Şahin’e yönelik olarak “Dünya denge üzerine kuruludur. Ekonomi ve siyaset de denge üzerine kuruludur. Bu dengenin bir tarafı ağır basarsa diğer tarafı arıza verir. Onun için bugün geldiğimiz yeri Sayın İdris Şahin’e sormak lazım. Çünkü kendisi o partinin içindeydi. Bugün geldiğimiz yer o günkü uygulamaların bizi getirdiği yerdir” diye konuştu.

Bunun üzerine söz alan Şahin ise, eski MHP’li olduğunu hatırlatarak Yeniçeri için şu ifadeleri kullandı:

“Doğrudur biz mecliste kendisiyle çok mücadele ettik. Ancak Kendisinin partisi 2015’den bu yana bu kötü yönetimin en büyük destekçisi. Sayın Yeniçeri’nin mensubu olduğu siyasi hareket yedi yıldır etinden suyundan bu iktidarın yararlanıyor. İş sorumluluğa geldiğinde diyor ki biz iktidarın ortağı değiliz”

İlgili Haberler