Paris’in Demir Leydisi nedir? Hadi İpucu Cevabı

Paris’in Demir Leydisi nedir? Hadi İpucu Cevabı
Canlı Bilgi Yarışması Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi bu akşam yayınlayacağı soruyu Instagram hesabından Paris’in Demir Leydisi nedir? diye sordu. İşte merak edenler için hadi ipucu.

Hadicilerin her akşam merakla beklediği hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Her akşam Instagram hesabından ipucu sorusu paylaşan Hadi, Paris denilince aklınıza ne geliyor? Hadi Paris ile özdeşleşen şeyleri düşünün. Mesela "Işıklar Şehri, Demir Leydi... Paris’in Demir Leydisi nedir? diye sordu. Popüler bilgi yarışması Hadi bu akşam saat: 20.30'da yarışacak olan yarışmacılarına 30.000 TL ödül dağıtacak. Joker kullanmadan kazanan yarışmacılar bu ödülden nasiplenecek. Peki Hadi ipucu cevabı nedir?

HADİ İPUCU SORUSU CEVABI

Hadi ipucu cevabı: Eyfel Kulesi'dir.

haaaa.jpgHadioynalive adresi Instagram'dan Eyfel kulesi fotoğrafını paylaşıp bu soruyu sordu.

HADİ İPUCU SORUSU HAKKINDA

Eyfel Kulesi; dünyada bir şehri temsil eden, simgeleyen en güçlü figür veya anıt nedir diye sorulsa muhtemelen bir çoğunuzun cevabı Eyfel Kulesi olacaktır. Eiffel şirketi tarafından 1889’da dikilen 324 metrelik bu dev kule bazı kişiler tarafından soğuk bir metal yığını olarak görülse de yanına ulaştığınızda haksızlık edildiğini çabucak anlayacaksınız. Zaten her yıl 7 milyon kişi kuleye çıkıyor olması, bilet almak için saatlerce beklemeye katlanıyor olmaları projenin başarısının tartışmasız bir kanıtıdır.

Hadi bu akşam saat: 20.30'da başlayacak. İpucu sorusu ve cevabı ise haberimizdedir.