Antonio Banderas'tan korona virüs önlemi Competencia Oficial setine siperlikle geldi

Antonio Banderas'tan korona virüs önlemi Competencia Oficial setine siperlikle geldi
Penelope Cruz ve Antonia Banderas'ın 3. kez bir araya getiren Competencia Oficial'ın çekimleri başladı. korona virüs önlemleri kapsamında Cruz'un maske, Banderas'ın ise siperlik kullanması dikkat çekti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs pandemisi nedeniyle duraklayan film çekimleri de tekrar başladı. Ertelenen çekim takvimleri, yeni projeler tekrar uygulamaya konuluyor. Bunlardan biri de Penelope Cruz ve Antonia Banderas'ın başrollerini paylaştığı Competencia Oficial adlı film.

0lomlqp7feoqwnhb7ldn-a.jpg

Daha önce Pedro Almodovar’ın yönettiği Aklımı Oynatacağım (Los amantes pasajeros) ve
Acı ve Zafer (Dolor y gloria) filmlerinde birlikte çalışan Cruz ve Banderas’ı üçüncü kez aynı projede buluşturan filmin çekimlerine geçtiğimiz günlerde İspanya’da başlandı.

Yönetmenliğini Mariona Cohn ile Gaston Duprat'nın üstlendiği filmin iki başrol oyuncusu Cruz ve Banderas da sette görüntülendi.

46 yaşındaki Cruz, renkli ve ışıltılı bir tulum ile kamera karşısına geçti. Saçları da kıvır kıvırdı.

Çekim tamamlandıktan sonda üzerine bir mont giyen Penelope Cruz, kahvesini de bitirdikten sonra hemen maskesini taktı.

Antonio Banderas'ın ise siperlik kullanması dikkat çekti. 

lwkkz1km9uc4u3btuwxtuw.jpg

Antonio Banderas'ın zengin bir iş adamını canlandırdığı film, komedi tarzında. Öyküsü ise gişe rekorları kıran bir film çekme hayalini gerçekleştirmenin peşine düşen bu iş adamının öyküsü üzerine kurulu.

3-orweohl0qmhog97xqqwa.jpg

FİLMİN KONUSU

Competencia oficial, iyi bir film yapabilmek için ünlü bir film yapımcısı ile anlaşan zengin bir iş adamının hikayesini konu ediyor. Filmde, milyarder girişimci tarafından işe alınan ünlü film yapımcısı Lola Cuevas'a Penélope Cruz hayat verirken, Antonio Banderas ünlü oyuncu Félix Rivero karakterini canlandırıyor.Mariano Cohn ve Gastón Duprat'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda ayrıca José Luis Gómez, Carlos Hiplito, Irene Escolar, Koldo Olabarri, Nagore Aramburu gibi isimler yer alıyor.

Competencia oficial'ın 2021'de seyirciyle buluşacağı açıkmlansa da kesin tarihi bilinliyor. 

epyo2hbgeuuvvrkbqd9zvq.jpg

KAYNAK: NTV