İşte Photoshop için ücretsiz PSD şablonları indirebileceğiniz web siteleri!

İşte Photoshop için ücretsiz PSD şablonları indirebileceğiniz web siteleri!
Photoshop için birbirinden güzel PSD şablonları bulabileceğiniz en kaliteli web sitelerini sizler için derledik...

Ücretsiz PSD şablonları sunan kaliteli web siteleri arşivini sunuyoruz. Bulacağınız şablonların çoğu ücretsizdir, ancak yazara yorumda bulunmayı gerektiren veya indirmek için ödeme yapmanız gereken bazılarıyla da karşılaşabilirsiniz. Bu siteler çoğunlukla İngilizce''dir, ancak gezinmeleri yapısı itibariyle kolaydır. İndirmelerin çoğunluğu ZIP formatında bu nedenle PSD dosyasını açmak için bir RAR uygulamasına ihtiyacınız var. 

Ardından, Photoshop için ücretsiz olarak indirebileceğimiz çok çeşitli şablonlar bulacağımız web sayfalarının bir listesini göstereceğiz.

Eğer sizlerde Photoshop''da daha kaliteli içerikler üretmek isterseniz bu sitelere bir şans verebilirsiniz.

Freepik, en popüler web sitelerinden biri

Photoshop için diğer öğelerin yanı sıra simgeler, logolar, kartlar, düğme nesneleri içeren 40.000''den fazla ücretsiz PSD şablonu bulacağınız en önemli sayfalardan biridir. Bu dosyaların birçoğu ticari kullanıma uygundur, bu nedenle yazarı belirttiğiniz sürece çalışmalarınız için kullanılabilirsiniz.

İçerikleri popülerliğe göre sıralayabilir, önce eklenen veya en son şablonları görebiliriz. Ayrıca, diğer kullanıcılardan, kullanışlılığını ölçmemize yardımcı olacak yorumları görebiliriz. Ancak şunu da bilmeliyiz ki sadece ödeme ile indirebileceğimiz premium olan seçenekler de vardır. İndirmeler ZIP formatında yapılır, bu yüzden indirdikten sonra onları açmamız gerekir.  https://www.freepik.com/popular-psd

PSDreams, eksiksiz ve ücretsiz şablonlar

Bu web sitesinde ücretsiz olarak erişebileceğimiz PSD dosyalarıyla ilgili 50''den fazla kategori bulmak mümkün. Diğerleri arasında Müzik, Ara yüz ve cihaz, Uygulama, Navigasyon gibi seçenekler bulabilirsiniz. İndirme sayfasında dosyanın boyutunu, ekran görüntülerini, indirilme sayısını ve diğer benzer şablonları bulabileceğimiz etiketleri de görebiliriz.

Birçoğu ticari kullanım için bile ücretsizdir, ancak bazılarının kullanımı için yazarlarına bir bağlantı gerektirebilir. Diğer kullanıcıların görüşlerine göre en popüler seçeneklerin hangileri olduğunu da görebiliriz. İndirmeler ZIP biçiminde yapılır, bu nedenle PSD dosyasını elde etmek için indirildikten sonra sıkıştırmasını açmanız gerekir. https://psdreams.com/

365PSD, 5000''den fazla model

Bu oldukça popüler ismin altında, yılın her günü için Photoshop şablonu bulmak mümkün. Toplamda, her gün yeni öğeler ekleyen 5000''den fazla model var. Diğerlerinin yanı sıra Simgeler, Mobil, Web, Kullanıcı Ara yüzü, Düğmeler, Gezinme, Tasarım gibi kategorileri de bulabilirsiniz. Ayrıca, istenen içeriğe kolayca erişebilmemiz için tümü etiketlere göre düzenlenmiş hem vektörleri hem de grafikleri bulabiliriz.

Ayrıca, PSD dosyalarının çoğu düzenlenebilir. İndirmenin kilidini açmak için belirli bir düğmeye tıklamanız gerektiğini de söylemeliyiz ki bu çok can sıkıcı olabilir. Diğer sayfalarda olduğu gibi, indirilen dosyalar ZIP formatındadır, bu yüzden onları açmanız gerekecektir.  https://es.365psd.com/

FreePSDFiles.net, geniş katalog!

Bu, Photoshop için özellikle web sitelerine, logolara, broşürlere ve diğer şablonlara yönelik geniş bir ücretsiz kataloğa sahip başka bir web sitesidir.

Çizimler, Modeller, Nesneler, Düğmeler, Siluetler vb. Gibi kategorilerden oluşan bir bölümü var ve buradan ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulana kadar tüm öğeler arasında kolayca gezinebilirsiniz.

Her indirme sayfasında, şablonun verilebileceği kullanımın ayrıntılı bir açıklamasını, içerdiği her şeyi ve ayrıca bir önizleme görebilirsiniz. Bu PSD''lerin çoğunun tamamen özelleştirilemediği ve kalitesinin diğer sitelere göre daha düşük olduğu söylemek mümkün. Web sitesine buradan erişebiliriz.

Brusheezy, Photoshop için her türlü kaynağa sahip websitesi

Artık yalnızca fırçaların, dokuların veya desenlerin değil, aynı zamanda tamamen düzenlenebilir PSD şablonlarının da bulunduğu Photoshop ile kullanabileceğimiz kaynaklarla dolu bir web sitesiyle tanıştırıyoruz. https://es.brusheezy.com/psds

200 sayfadan fazla şablon içeren PSDGraphics!

Bu web sitesi oldukça popüler, boşuna değil, Photoshop için yüksek kaliteli şablonlara sahip 200''den fazla sayfaya sahip. Tüm katmanlar, efektler ve nesnelerle orijinal biçimini içeren dosyaları alabildiğimiz Şablonlar ve PSD''ler gibi ek bölümleri var. Etiketleri, simgeleri, afişleri ve düğmeler içeriyor. Sayfalarının her birinin dosya üzerinde tam boyutlu görüntüde bir ön izlemesi var, böylece tüm içeriğinin tam olarak nasıl olduğunu indirmeden önce görmek mümkün. https://www.psdgraphics.com/category/psd/

Dribbble, geliştiriciler için çevrimiçi topluluk

Kullanıcıların grafik tasarım, web tasarımı, fotoğrafçılık ve diğer yaratıcı alanlarla ilgili illüstrasyonlarını sergiledikleri çevrimiçi bir topluluktur, bu nedenle genellikle bir tür “Geliştiriciler için Facebook” olarak kabul edilir. Yüksek kaliteli sonuçları sizleri bir süre bağımlı tutabilecek PSD şablonlarını aramak için arama motorlarını kullanabilirsiniz.

Çok az kullanıcının çalışmalarını başkalarıyla paylaşmaya karar verdiği doğrudur, bu nedenle bulduğumuz seçenekler kaliteli olsa da diğer platformlardaki kadar çeşitli sonuçlara sahip olamayacaksınız. Diğerlerinin yanı sıra Animasyon, İllüstrasyon, Mobil, Web Tasarımı, Tipografi gibi çok sayıda kategoriye sahiptir.  https://dribbble.com/shots/popular?tag=psd&source_file=.psd

Her türlü kaynakla PSD Repo

Göz ardı edebileceğimiz bir başka ilginç seçenek de PSD Repo web sitesi. İçinde Photoshop için hepsi iyi organize edilmiş ve etiketlenmiş çok sayıda şablon bulunduruyor. Üst kısımda, seçmek ve indirmek istediğimiz şablonu seçebileceğimiz bir kategori bölümü var.

Burada butonlar, simgeler, ara yüzler ve web sitesi şablonları gibi yüzlerce kaynağı bulabiliriz. https://psdrepo.com/

 

İlgili Haberler