Pjanic ile Teixeira Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?

Pjanic ile Teixeira Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçında oynayacak mı?
Bosnalı yıldız Pjanic için geri sayım başladı. Süper Lig’de 4. hafta maçında sahasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ta Pjanic’in forma giyerek sahada olup olmayacağı merak haline geldi.

Siyah beyazlı taraftarlar 11 Eylül Cumartesi akşamında sahasında Vodafone Park’ta konuk edecekleri Yeni Malatyaspor maçı öncesinde ilk 11’i oldukça merak ediyor. Barcelona’nın geçen sezon 60 milyon Euro bedelle transfer ettiği ancak geçtiğimiz günlerde Beşiktaş tarafından kiralık olarak kadroya dahil edilen Pjanic’in nasıl bir performans sergileyeceği tartışılıyor.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek olan Beşiktaş’ta oyuncuların motivasyonlarının bozulmaması için yoğun bir uğraş verilirken Alex Teixeira’nın sakatlıktan erken çıkması büyük bir sevince neden oldu.

Teknik direktör Sergen Yalçın ise Yeni Malatyaspor maçı öncesinde dün akşam gerçekleştirilen son idmanda Miralem Pjanic ve Alex Teixeira''yı birlikte oynattığı gözlemlendi. Pjanic ve Alex birlikteliğini, ileri uçta Michy Batshuayi destekleyecek. Kalede Ersin’in olmasına kesin gözüyle bakılırken sol bekte ise Rıdvan Yılmaz sahada olacak. Üçüncü yerli ismin de Necip Uysal olması beklenmekte.

Muhtemel 11’ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Pjanic, Ghezzal, Alex Teixeira, N''Koudou, Batshuayi

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Semih, Sadık, Wallace, Mustafa, Mallan, Nshimirimana, Aabid, Haddadi, Adem Büyük, Kubilay