Pogba için Juventus iddiası

Pogba için Juventus iddiası
Manchester United’ın Fransız oyuncusu Pogba eski takımına dönebilir. İtalyan devi Juventus, Manchester United’a 105 milyon euro bedelle Manchester United’a gönderdiği yıldız oyuncu için 150 milyon euroyu gözden çıkardı.

Manchester United’dan ayrılacağı yönünde çıkan haberler geçtiğimiz sezondan bu yana gündemden düşmeyen Pogba için yeni bir iddia ortaya atıldı. Fransız oyuncu ile eski takımı Juventus’un ciddi şekilde ilgilendiği ve İtalyan devinin 150 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan Pogba için 150 milyon euro civarında bir bonservis bedeli isteyen Manchester ekibi, istediğini aldığı takdirde transfere onay verecek. İngilizler, Fransız futbolcudan gelecek parayı ise Haaland ve Sancho'ya kullanacak.

Serie A'da 12 hafta sonunda topladığı 32 puanla zirvede yer alan Juventus, devre arası transfer çalışmalarına da başladı. Hem UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Maurizio Sarri ve yönetim, yoğun maç trafiğinden en az hasarla ayrılacak alternatifli bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor.