Pogba'dan ayrılık sinyali

Pogba'dan ayrılık sinyali
Manchester United forması giyen yıldız oyuncu Pogba takımdan ayrılacağı yönünde sinyaller verdi. Fransız yıldızın adı başta Real Madrid olmak üzere Avrupa’nın dev kulüpleri ile anılıyor.

Manchester United'ın başarılı orta saha oyuncusu Paul Pogba, kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini dile getirdi.

Son dönemlerde adı başta Real Madrid olmak üzere Avrupa'nın önde gelen kulüpleriyle anılan Pogba, Tokyo'da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Siszin de dediğiniz gibi, hakkımda birçok şey konuşuluyor." diyen Pogba, şöyle devam etti: "Benim için Manchester'daki üç yılımda güzel şeyler yaptım. Herkes gibi iyi ve kötü günler yaşadım. Geride bıraktığımız sezonun ve tüm olanların ardından, sanırım kariyerimde yeni bir meydan okuma için doğru zaman geldi. Şu an bunu düşünüyorum: Başka bir yerde yeni bir meydan okuma."

2016 yazında 105 milyon euro'luk bonservis bedeli karşılığında Juventus'tan transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, bu sezon Manchester United forması altında çıktığı 47 resmi maçta 16 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Fransız yıldızın adı uzun zamandır Real Madrid ile anılıyordu. Geçtiğimiz sezon eski hocası Jose Mourinho ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Pogba’nın takımdan ayrılması gündeme gelmişti. Real Madrid’in yıldız oyuncu için en az 100 milyon euroyu gözden çıkarması bekleniyor.