POMEM 23. Dönem sınav yerleri ve sınav tarihi belli oldu

POMEM 23. Dönem sınav yerleri ve sınav tarihi belli oldu
Polis Akademisi tarafından düzenlenen POMEM 23.dönem sınav giriş yerleri ve sınav tarihleri belli oldu. POMEM sınavı giriş yerleri sorgulamak ve POMEM sınavı ne zaman? sorusuna ulaşmak için haberimizi takip edin.

Milyonlarca polis olmak isteyen vatandaşın beklediği haber geldi. POMEM 23. Dönem sınav giriş yerleri ve sınav tarihleri belli oldu. POMEM Giriş Sınavına katılacak adayların ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınav merkezleri ile tarihleri Polis Akademisi'nin internet sayfasından yayınlanmıştır. Akademi birkaç önce ise parkur bilgilerini de yayınlamıştı. 

POMEM SINAV YERLERİ BELLİ OLDU

POMEM 23. dönem giriş sınavına başvuruda bulunan vatandaşlar sınav yerlerini öğrenebilmek için www.pa.edu.tr adresine ya da e-devlet şifreleri ile öğrenebileceklerdir. 

POMEM SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN

POMEM Sınav tarihleri belli oldu. Sınav tarihlerini öğrenebilmek için Polis Akademisi'nin resmi internet sayfasından bakabilirsiniz. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezinde adaylara ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı uygulanacaktır. Bu aşamalardan başarılı olan adayların mülakat sınavı tarihi ve sınav merkezi ilerleyen süreçte açıklanacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

POMEM 23. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  

POMEM SINAVINA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. 

POLİSLER NE KADAR MAAŞ ALIYOR

Polis memuru maaşı 3.942 lira, baş komise maaşı ise 4.506 liradır.