İstanbul’da büyük buluşma

İstanbul’da büyük buluşma
İstanbul’da büyük buluşma

MHP’nin, “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” temalı açık hava toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği mitinglerin

MHP’nin, “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” temalı açık hava toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği mitinglerin 7’ncisi, bugün Kazlıçeşme Meydanı’nda yapılıyor.

 

MHP, bugün İstanbul’da Demokrasi Mitingi düzenliyor. Mitinge ilişkin açıklama yapan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman İstanbul İl Başkanlığı’nda 5 Ekim’de yapılacak büyük “Demokrasi” mitingiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Büyükataman şunları söyledi: “Demokrasi temalı yedinci mitingimizi İstanbul’da gerçekleştireceğiz. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, demokrasinin üstünlüğüne inanan, toprak bütünlüğümüzü savunan, millet ve devlet bekasını düşünen her vatandaşımızı Kazlıçeşme Meydanı’na bekliyoruz. İstanbul’da yapılacak Demokrasi mitingi, rejim tartışmalarının yapıldığı, AKP iktidarının sureti haktan görünerek demokrasimizi, askeri darbeleri aratmayan sivil inkıtalarla kalbura çevirdiği bir zaman diliminde gerçekleştirilmiş olacaktır. Bu mitingle, Türk milletinin demokratik düzenin kural ve nimetlerini içine sindirdiği, bundan geriye dönüşe izin vermemek kararında olduğu dosta düşmana duyurulacaktır.”  MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşma yapacağı miting bugün saat 16.00’da Kazlıçeşme’de gerçekleştirilecek.

 


9 ilde 9 miting
MHP’nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitingleri, Bursa’da düzenlenen Kuruluş mitingiyle başladı. Kuruluş mitinginin ardından, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda Bayrak Mitingi düzenlendi. Milli değerleri koruyup yaşatmak isteyenlerin üçüncü durağı Adana oldu. Adana mitinginin adı Vatan Mitingi olarak belirlendi. Adana’nın ardından Erzurum’da Birlik Mitingi düzenlendi. Erzurum’daki Birlik Mitinginin ardından ara verilen mitingler, Konya’da yapılan Türkçe Mitingi ile tekrardan başladı. MHP Genel Başkanı Bahçeli, Konya’nın ardından Elazığ’da Kardeşlik Mitingi’nde vatandaşlara seslendi. Elazığ’ın ardından MHP bu kez İstanbul Kazlıçeşme’de bugün Demokrasi Mitinginde toplanacak. İstanbul’un ardından Samsun’da Kurtuluş Mitingi düzenleyecek olan MHP ’nin son durağı ise Ankara olacak. Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Mitingi ile MHP ’nin Milli Değerleri Koru ve Yaşat mitingleri, son bulacak.