Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. 4 yıl önce çekilmiş

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. 4 yıl önce çekilmiş
Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlıkçılarımız arasında yer alan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun 4 yıl önce çekilen görüntüleri, 14 Mart Tıp Bayramı'nda ortaya çıktı. Taşçıoğlu, söz konusu görüntülerde genç meslektaşlarına önemli öğütler veriyor.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı. 4 yıl önce çekilmiş

Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanlarımız arasında yer alan Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı''nda ortaya çıkan video ile bir kez daha hafızalarda yerini aldı. 

1 Nisan günü yaşama veda eden Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu, bu yıl 14 Mart Tıp Bayramını kutlayamadı. Ancak oğlu Onur Taşcıoğlu, eline yeni geçen babasının 4-5 yıl öncesine ait bir videosunu, sağlık çalışanları için ayrı önem taşıyan bugünde paylaştı. O videoda Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu, "Çocuklarım" dediği öğrencileri ile meslektaşlarının Tıp Bayramı''nı kutlayıp nasihatlarda bulunuyor. 

MESLEKTAŞLARINA ÖĞÜTLER VERDİ 

Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu, bir kaç yıl önce tıp bayramını kutlamak için kayda alınan videoda şunları söylüyor:

"Sevgili çocuklarım… Önce çocuklarım diyeceğim, sonra öğrencilerim diyeceğim, sonra da meslektaşlarım diyeceğim. Sevgili doktorlarım, 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun. Çok onurlu, çok güzel bir mesleğe adım atacaksınız. Dilerim, hep bu mesleği yapmaktan dolayı insan sevgisi ile dolu olup mutlu ve uzun ömürlü, sağlıklı bir meslek yaşamı sürersiniz. Ben sizleri seviyorum, mesleğinizi sevin ve bununla mutlu olmaya alışın."

İlgili Haberler