PTT o banka ile iş birliği yaptı! 30.000 TL kredi fırsatı yüzleri güldürdü…

PTT o banka ile iş birliği yaptı! 30.000 TL kredi fırsatı yüzleri güldürdü…
Acil nakit ihtiyacı olanlara kolay çözüm PTT-A. Bank ortaklığından geldi. Böylece acilen ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için başvuru süreci oldukça kolaylaştı. Nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar dakikalar içerisinde en yakın PTT şubesinden veya internet şubesi üzerinden başvuru yapabilecekler. Detayları sizin için derledik!

PTT-A. Bank iş birliğiyle nakde ihtiyaç duyan vatandaşlara oldukça kolay bir başvuru süreci ile kredi olanağı sunuluyor. Nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, bankanın kredi başvuru koşullarını yerine getirdikleri takdirde kredilerini kullanabiliyor. İşte, uygun faiz koşullarıyla kredi kullanımı için yapılması gerekenler hakkında her şey...

PTT-A. BANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

PTT, A. Bank ile ortaklığını açıkladıktan sonra nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kefilsiz kredi vereceğini belirtti. Vatandaşlar, nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla %3,29’dan başlayan faizlerle 36 ay vadeli ve 30.000 TL''ye kadar meblağlar için en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerini iletip kredi başvurusunda bulunabilecekler. Ayrıca kredi kullanımına dair örnek bir hesaplama tablosu da yayınlandı:

Kredi Tutarı: 10.000 TL

Vade: 36 ay

Faiz Oranı: %3,29

Taksit Tutarı: 525,07

Kredi Tahsis Ücreti: 52,50

Yıllık Efektif Faiz: %59,84

İhtiyaç kredisinin faiz oranı, vatandaşların kredi notuna göre değişkenlik gösterebilir. Hesaplamada kullanılan aylık %3,29 faiz oranı, en yüksek skor bandında bulunan vatandaşlar için geçerli olan kredi faizi.

İHTİYAÇ KREDİSİ İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR

PTT-A. Bank ortaklığıyla verilen nakit kredi için kefil şartı bulunmuyor fakat kredi başvurusunda bulunan vatandaşların kredi notunun 1100-1900 arasında olması isteniyor. Başka bir şartı bulunmayan kredi başvurusu için gerekli belgeleri tamamladıktan sonra en yakın PTT şubesine giderek başvuru evraklarını iletip süreci tamamlayabilirsiniz.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Nakit kredisine başvuru yaparken iletmeniz gereken bazı evraklar var:

- Kimlik kartı, sürücü belgesi ya da pasaport fotokopisi

- İkametgâh belgesi ya da son 3 ay içerisinde adınıza düzenlenmiş elektrik, doğal gaz veya su faturası

- Maaşlı çalışanlar için maaş bordrosu

- Kendi işinde çalışanlar için gelir tablosu, bilanço, vergi levhası, oda kayıt belgesi, Ticaret Sicil Gazetesi kaydı

- Emekliler için maaş hesap cüzdanı

- Gayrimenkulü olanlar için tapu ve kira kontratı.

İlgili Haberler