Rafael Nadal korona virüse yakalandı

Rafael Nadal korona virüse yakalandı
İspanyol tenisçi Rafal Nadal, korona virüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medyadan açıklama yapan Nadal, durumunun şu an iyi olduğunu ve durumuyla ilgili herkesi bilgilendireceğini belirtti.

Dünya tenisinin en önemli isimlerinden Rafael Nadal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada COVID-19''a yakalandığını duyurdu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Nadal, durumunun şu an iyi olduğunu ve durumuyla ilgili herkesi bilgilendireceğini belirtti.

Nadal açıklamasında, "Herkese selam. Abu Dabi''deki turnuvadan sonra İspanya''ya döndüğümde, yapılan Covid-19 testim pozitif çıktı. Hem Kuveyt''te hem de Abu Dabi''de 2 günde bir test olduk ve hepsi negatif sonuçlandı. En son cuma günü test olmuştum ve sonuçları cumartesi günü çıkmıştı. Şu an keyifsiz anlar yaşıyorum ancak düzeleceğimi umuyorum. Şu an evdeyim ve durumumu benimle iletişime geçenlere anlattım. Önümüzdeki turnuvalar hakkında herkesi detaylı bilgilendireceğim. Desteğiniz ve anlayışınız için şimdiden herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.