Rahmi Turan’dan Yavuz Selim Demirağ’a saldırıya tepki

Rahmi Turan’dan Yavuz Selim Demirağ’a saldırıya tepki
Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın uğradığı saldırıya tepki göstererek, “Ülkede, adalet ve özgürlüklerin yok edildiği vahşi ve tehlikeli bir iklim oluşuyor. Türkiye'ye yazık edi­yorlar!” dedi.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın evinin önünde uğradığı saldırıya tepki gösterdi. Turan, Demirağ’ın dürüst ve yurtsever bir gazeteci olduğunun altını çizerek, “Kılıçdaroğlu'na yumruk atan, Meral Akşener'in evini basan saldırganlara ne yapıldı ki, bunlara da yapılsın? Bu tür olaylar hiç hayra alâmet değil” ifadelerini kullandı.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ‘Alçak saldırı’ başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Hem alçakça, hem namussuzca yapılan saldırıda, şerefsiz herifler, şerefli bir yazarı hastanelik etti!
Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ günü­müzün sayıları çok azalan dürüst, yurtsever gazeteci­lerindendir. Bir süre önce “Yazdıklarımla, ko­nuşmalarımla iktidarın damarına basıyorum. O yüzden çok tehdit alıyorum. Ama umursa­mıyorum” demişti.”

“Bir takım kalleş güçlerin maşası olan haysiyetsiz grubun “Vurun! Öldü­rün!” naraları atarak sopa­larla saldırdığı Demirağ ciddi yaralar aldı.”

“Bunu yapan şerefsizler yakalanıp cezalandırılacak mı? Hiç sanmıyorum!”

“Kılıçdaroğlu'na yumruk atan, Meral Akşener'in evini basan saldırganlara ne yapıldı ki, bunlara da yapılsın? Bu tür olaylar hiç hayra alâmet değil!”

“Ülkede, adalet ve öz­gürlüklerin yok edildiği vahşi ve tehlikeli bir iklim oluşuyor.
Türkiye'ye yazık edi­yorlar!”

“Değerli meslektaşım Yavuz Selim Demirağ'a “Geçmiş olsun” diyor, bunu yapanları da yaptı­ranları da lânetliyorum!”

İlgili Haberler