Rick and Morty 4. sezon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Rick and Morty 4. sezon yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Son dönemin en komik ve en eğlenceli animasyonları arasında gösterilen Rick and Morty efsanesi dönüyor. İlk 3 sezonuyla büyük beğeni toplayan Rick and Morty'nin 4. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Rick and Morty 4. sezon yeni bölüm ne zaman başlayacak? Türkiye'de de beğeniyle izlenen Rick and Morty'nin yeni bölümleri için tarih belli oldu. 

Çılgın bilim adamı Rick'in ergen torunu Morty ile yaşadığı çılgın maceralar, yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek. İlk 3 sezonuyla hayranlarını büyüleyen Rick and Morty'nin yapımcısı diziye uzun bir ara vererek; dizinin final yaptığı yorumlarına neden olmuştu.

Yeni bölümlerin ne zaman ekrana geleceği belli oldu.

rick1-002.jpg

RİCK AND MORTY 4. SEZON NE ZAMAN?

Aslına bakarsanız Rick and Morty hayranlarını oldukça korkuttuğu bir süreçten geçti. Dizinin devamının gelmeyeceğini düşündüğümüz anda Adult Swim 70 yeni bölümle geri döneceklerini duyurmuştu. O zamandan bu yana dördüncü sezonun ne zaman seyirci karşısına çıkacağı büyük merak konusuydu. Öyle ki Twitter’da yapılan her paylaşımın altında bu soru soruluyordu. Sonunda Adult Swim kanalından beklenen açıklama geldi.