Rihanna dayak mı yedi? Yüzündeki morluklar hayranlarını korkuttu

Rihanna dayak mı yedi? Yüzündeki morluklar hayranlarını korkuttu
Corona virüs salgını süresince ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Rihanna, yüzündeki morluklarla objektiflere takıldı. Son haliyle hayranlarını korkutan ve şiddete uğradığından şüphe edilen Rihanna'nın danışmanı morlukların nedenini açıkladı.

Bir süredir yeni albümü erteleyen ve kendi markasına yoğunlaşan, İngiltere'nin en zengin kadın müzisyeni unvanını alan ​Rihanna son haliyle şaşırttı.

Rihanna geçtiğimiz akşam ABD'nin Santa Monica eyaletinde yüzündeki morlukla magazin muhabirlerinin objektifine takıldı. Coronavirüs korkusuyla ortalarda görünmeyen Rihanna'nın dikkat çekmemek için gözlük taktığı görüldü.

nqhhkmydhegdyg7yt8ywrg.jpg

Rihanna’nın danışmanı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şarkıcının birkaç gün önce elektrikli scooter'dan düştüğünü ve aldığı darbe nedeniyle yüzünde morluk meydana gediğini söyledi.

Rihanna, 2009 yılında, o dönemki sevgilisi Chris Brown'dan dayak yemiş ve yüzündeki morlukları ortaya koyan fotoğrafları basında yer almıştı.

32 yaşındaki Barbadoslu şarkıcının yeniden yüzünde morluklarla görüntülenmesi, akıllara yeni bir şiddet şüphesini getirdi.

ouqpofglieelxec3pfmgaw.jpg

ABD'li şarkıcı Chris Brown, 2017 yılında kendi hayatıyla ilgili çekilen Hayatıma Hoşgeldiniz adlı belgeselde, meslektaşı ve eski sevgilisi Rihanna'ya nasıl saldırdığını anlatmıştı. Rihanna'ya yumruk atıp kolunu ısıran Brown, olayın ardından kendisini bir 'canavar' gibi hissettiğini ve bu kavganın sonsuza kadar peşini bırakmayacağını söylemişti.

1rignoqzqkg36ominvr-pw.jpg

2009 yılında bir arabada gerçekleşen olayın ardından Rihanna'nın saldırıya uğramış görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Brown beş yıl boyunca gözetim altında tutulmak kaydıyla şartlı tahliye olmuş, kamu hizmeti cezası almıştı.