Ünlü gazeteci Büyükada’da çekti! Yaşasın iyi insanlar kahrolsun kötü insanlar

Ünlü gazeteci Büyükada’da çekti! Yaşasın iyi insanlar kahrolsun kötü insanlar
Ünlü gazeteci Muammer Elveren'in İstanbul'daki evinin bahçesinde sokak hayvanlarının içmesi için koyduğu suya kirpiler de misafir oldu. Kirpi kana kana su içerken, kara kedinin ona hamle bile yapmadan bakması şaşkınlık yarattı. Elveren bu anları kayıt altına alırken, iyi insanların hala var olması yaşama sevincimizi yükseltti. 

Büyükada'daki evinin bahçesine tüm sokak hayvanlarını düşünerek bir kap su koyan ünlü gazeteci Muammer Elveren, iyi insanların hala var olduğunu gözler önüne serdi. 

Bahçesinden geceleri anne, baba ve çocuklarından oluşan kirpi ailesinin geçtiğini söyleyen Elveren, gündüz vakti ilginç bir olaya tanık oldu. Gazeteciliğin verdiği refleksle hemen cep telefonunun kamerasının kayıt düğmesine basan Elveren, yaklaşık 5 dakika boyunca kana kana su için kirpiyi görüntüledi.

Bahçesindeki 10 kediden siyah olanı ise kirpinin su içişini hamle bile yapmadan izlemesi büyük ilgi gördü. Sıcak İstanbul günlerinde evinin bahçesine bile sokak hayvanlarını düşünerek bir kap su koyan Muammer Elveren, takdirle karşılandı.

Usta gazetecinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı görenler, Elveren'e övgüler yağdırdı. Bu görüntüler bizlere "Yaşasın iyi insanlar, kahrolsun kötü insanlar" yorumunu yaptırdı.

cccccccc.jpg

İlgili Haberler