Yeniçağ dün açıkladı Karamollaoğlu bugün doğruladı

Yeniçağ dün açıkladı Karamollaoğlu bugün doğruladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi ile ilgili konuşan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Yeniçağ’ın görüşmeyle ilgili yaptığı kulis haberini doğruladı...

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi ile ilgili FOX TV’ye açıklamalarda bulundu.

YENİÇAĞ''IN HABERİNİ DOĞRULADI

Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili eleştirilerini ilettiğini, özellikle sistemin ''denetimsiz'' olduğu ile ilgili vurgu yaptığını anlatan Karamollaoğlu “Bu o zaman tamamen otoriter bir anlayışa kayıyor. Bizim de bu haliyle sisteme destek vermemiz mümkün değil” dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise sistemde ısrar ettiğini söyledi.

Yeniçağ görüşmeyle ilgili haberinde Erdoğan’ın Karamollaoğlu''na üstü kapalı şekilde ittifak daveti yaptığını, Karamollaoğlu''nun ise Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili sert eleştiriler yönelterek denge ve denetleme mekanizmalarının kurulmasını önerdiğini aktarmıştı.

Karamollaoğlu ayrıca açıklamasında koltuk krizinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karamollaoğlu’nun PCR testini olmaması nedeniyle sosyal mesafe için kaynaklandığını açıkladı.

İlgili Haberler