Erdoğan'la görüşen Karamollaoğlu'ndan ilk açıklama. Koltuk kriziyle ilgili bomba yorum

Erdoğan'la görüşen Karamollaoğlu'ndan ilk açıklama. Koltuk kriziyle ilgili bomba yorum
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşme sonrası açıklama geldi. Saadet Partisi’nden ayrıca Saray'da yaşanan ‘koltuk’ krizi ile ilgili de ilk yorum geldi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 2 saat 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Karamollaoğlu, görüşme sonrası partisinin genel merkezinde değerlendirmelerde bulundu.

"DOSTANE BİR GÖRÜŞME OLDU"

Görüşmeye dair bilgiler veren Karamollaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu. Bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri bazı noktalarda da farklı fikirleri belki taşıyoruz ama çok dostane güzel bir görüşme oldu. Onun ötesinde de söyleyecek başka bir şey bulamıyorum. Teşekkür ediyorum ilginiz için” diye konuştu.

Saadet Partisi’nden ‘koltuk’ açıklaması

Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki görüşmesine, koltuk işaret etme görüntüleri damga vurmuştu.

"KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya konuya ilişkin “Ev sahibi sayın cumhurbaşkanı ve kendi protokolünü uyguladı. Ancak diğer parti başkanlarına da bu protokol mü uygulanıyor bilemiyorum. Görüntüleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum” derken, görüşme talebinin Karamollaoğlu’nun tüm parti liderleriyle görüşme programı kapsamında kendilerinden geldiğini belirtti.

İlgili Haberler