Sadakatsiz 35. bölüm full izle!

Sadakatsiz 35. bölüm full izle!
Sadakatsiz 35. bölüm full izlemek için takipçiler arayışta. 20 Ekim 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz 35. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Youtube de.

Sadakatsiz 35. bölüm full izle!

Sadakatsiz 35. bölüm ile 20 Ekim 2021 Salı akşamında Kanal D ekranlarında yayında. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin son bölümünde; Asya, isminin Aras olduğu ortaya çıkan esrarengiz yabancı ile yakından ilgilenirken, Aras kendisi ile yeni şeyler keşfedecektir.

SADAKATSİZ 35. BÖLÜM İZLE

Diğer yandan Derin''in yürüdüğünü ifşa edip etmemesi kararı Melih''in aklını kurcalarken, Volkan''ın şahit olacağı olay, herkes için geri dönülmesi imkansız gerilimli günlerin başlangıcı olacaktır.

sadakatsiz 35. bölüm full izle

Asya, geçmişini hatırlamaya çalışan esrarengiz hastasına yardım etmeye çalışırken onun pesine düşen Kadir isimli adamdan habersizdir. Volkan''ı da rahatsız eden bu durum onu dönüp dolaşıp Asya''nın peşine düşmeye iterken, yürüdüğünü herkesten saklayan Derin''in ise bu adamı görmesi ve geçmişten tanıyor olması dengeleri değiştirecek bir başlangıç olacaktır...