Sadakatsiz 36.Bölüm izle

Sadakatsiz 36.Bölüm izle
Sadakatsiz 36. bölüm full izle tek parça halinde Kanal D ekranlarında yayında. Çarşamba akşamları ekranlara gelen Sadakatsiz son bölümünün tamamı kesintisiz olarak Youtube platformunda olacak.

Sadakatsiz 36. bölüm full izle tek parça halinde 27 Ekim 2021 Çarşamba akşamında Kanal D ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde yine ilginç gelişmeler yaşandı.

Sadakatsiz 36. son bölümünde; Volkan , Aras''a duyduğu öfke ve kıskançlığı durduramaz haldedir. Asya, Aras’ın kendisine olan duygularını açması ve onu öpmesi ile allak bullak olmuştur. Volkan ise Aras''a duyduğu öfke ve kıskançlığı durduramaz haldedir. Duygularını tartmak için zamana ihtiyacı olan Asya’nın vereceği karar onun için yeni bir mücadelenin habercisi olacaktır.

Asya, isminin Aras olduğu ortaya çıkan esrarengiz yabancı ile yakından ilgilenirken, Aras kendisi ile yeni şeyler keşfedecektir... Diğer yandan Derin''in yürüdüğünü ifşa edip etmemesi kararı Melih''in aklını kurcalarken, Volkan''ın şahit olacağı olay, herkes için geri dönülmesi imkansız gerilimli günlerin başlangıcı olacaktır.