Kılıçdaroğlu, hadi eyvallah arkadaşlar diyerek gitti

Kılıçdaroğlu, hadi eyvallah arkadaşlar diyerek gitti
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında sadece 11 dakika konuşurken kürsüyü "Hadi eyvallah arkadaşlar" diyerek terk etti.

Partisinin grup toplantısında konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün bir ilke imza attı.

Grup konuşmaları ortalama 1 saat süren Kılıçdaroğlu, hazırladığı metne sadık kalmayacağını belirtmesinin ardından sadece 11 dakika 50 saniye konuştu.

Elektrik faturalarını protesto için faturasını ödemediği için elektriği kesilen Kılıçdaroğlu''nun ilk sözleri faturalar oldu.

"Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım." diyen CHP lideri, "Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Öfkeliyim. Ve seslenmek istiyorum. Ey Saray sesimi duyuyor musun? Evsiz, yurtsuz, aç bebeklerin ağladığını duyuyor musun? Ben bebeklerin ağlamalarından uyuyamıyorum. Sonra o karanlıkta senin 5''li çetelerini de düşünüyorum ve yumruklarımı sıkıyorum."

Konuşmasında, "5''li çetelerle, milletin elektriğini kesenlerle, çocukları etten sütten mahrum bırakanlarla mücadele edeceğiz, kavga edeceğiz. Uyşturucu baronlarıyla iş tutanlarla mücadele edeceğiz." diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Hadi eyvallah arkadaşlar" diyerek kürsüyü terk etti.

 

İlgili Haberler